Dubois Control

Topkwaliteit

Vakmanschap en engineering vormen voor ons de basis van een professionele samenwerking. De technische installaties worden steeds in detail uitgewerkt, nagerekend en met precisie geplaatst.

Voor Dubois Control is het gewenste design van bepalend belang. We zullen steeds voor de bouwheer, de architect of het studiebureau op zoek gaan naar een oplossing die zo nauw mogelijk aansluit bij het gewenste ontwerp.

Tot slot is samen met design de functionaliteit doorslaggevend. De installatie moet effectief en efficiënt het beoogde resultaat opleveren. De complexiteit van de moderne installatie mag daarbij geen hindernis worden voor de eenvoud van besturing.

Ons doel: Dubois Control volgt systematisch de evoluties op de markt om de klant een modern, betrouwbaar en effectief platform aan te reiken. Zo kan u steeds genieten van de laatste innovaties in energiezuinigheid, comfortbeleving en gebruiksvriendelijkheid.

Klant staat centraal

Elk project start met een open gesprek over de gewenste resultaten die u voor ogen heeft. Vertrekkend vanuit dit gesprek ontwerpen we dan een installatie die in lijn ligt met uw verwachtingen en budget.

Zoals u weet bestaat een bouwproject uit vele kleine onderdelen en aspecten. Net daarom werken we de installatie en de bijhorende prijzen steeds tot in de details uit. Zo heeft u een duidelijk en transparant zicht op onze samenwerking.

Dubois Control treedt op als een one-stop-shop voor de technieken tijdens uw bouwproject. We kijken over de grenzen van de klassieke aannemingen om een geïntegreerde installatie op te leveren. Uw voordeel? Een eenvoudig aanspreekpunt en één verantwoordelijke.

Geothermie Dubois Control
De aanpak van Dubois Control

Aanpak

Vanuit ons kantoor te Menen bieden we een waaier aan mogelijkheden inzake bouwen:

  • Elektrotechniek
  • Domotica
  • Verwarming, verluchting en koeling
  • Audiovisuele oplossingen
  • Connectiviteit en videoparlofonie
  • Sanitair

Dubois Control werkt met een beperkt aantal ‘leidende’ en kwalitatieve leveranciers, zodat we zeker kunnen zijn van een uitstekende kwaliteit en nazorg op lange termijn.

We staan steeds voor u klaar, ook na het project

Dubois Control werkt voor 95% met eigen personeel van hoogstaand niveau en met jarenlange ervaring waardoor we zeer betrouwbare en mooie installaties opleveren.

Het project eindigt niet met de definitieve oplevering en u kan steeds 100% rekenen op een professionele ondersteuning. Dubois Control heeft een eigen serviceteam van 6 personen om de installaties te onderhouden, bij te sturen of te herstellen voor vele jaren lang.

after service Dubois Control

Kunnen wij u helpen in uw bouwproject?