One Carlton - Dubois Control

Een iconisch gebouw in Knokke

Versluys Groep en Ghelamco bundelden de krachten om een uniek gebouw te creëren dat de grootsheid van haar locatie doet vervullen.

Meer dan 7 jaar aan voorbereiding ging vooraf aan dit project. Elk appartement onderscheidt zich dan ook dankzij de materialen. Met oog voor detail en een aangepaste, elegante afwerking op maat komt het spectaculaire zeezicht op de juiste manier binnen.

Ongeziene luxe aan de Belgische kust

Door te kiezen voor een tijdloos design en het gebruik van duurzame materialen, voelen alle generaties zich meer dan thuis in de One Carlton.

Keukens met de mooiste granieten werkbladen, luxueuze badkamers en prachtige tegels. Het zijn maar enkele materialen die perfect passen binnen het stijlconcept.

Met het adembenemende panoramazicht zijn de inwoners verzekerd van een ongekend vakantiegevoel.

One Carlton - Dubois Control
One Carlton - Dubois Control

Dubois Control draagt bij aan de One Carlton

Versluys Groep heeft Dubois Control geselecteerd om de exclusieve koop-appartementen met de nieuwste en mooiste technieken uit te rusten.

We zijn 100% toegewijd om de individuele wensen van de kopers, omtrent design en functionaliteit, te ondersteunen. In dit proces verliezen we nooit de basis missie van elke installatie uit het oog:

Een gebruiksvriendelijke verwerking en absolute betrouwbaarheid staat bij Dubois Control centraal.

Met een eenvoudige druk op de knop stuurt men vlot de verlichting, raamdecoratie, verwarming en andere aan. Sfeervolle verlichting, prachtige schakelaars en armaturen, warme volle muziek, scherpe contrastrijke beelden,… Kortom genieten op een ongeziene manier!

www.onecarlton.com