Huis van Hamme - Dubois Control

In het hartje van Brugge

Bezoek de unieke restauratiewerf van het voormalige Hôtel Van Hamme. Het statige 18de-eeuwse stadspaleis wordt volop verbouwd en herbestemd tot luxueuze appartementen. De waardevolle elementen van het beschermde gebouw blijven uiteraard bewaard en worden in ere hersteld. In dat pand voert Dubois Control alle technieken uit waaronder een geothermische warmtepomp. Dubois Control is een specialist in het installeren van een geothermische warmtepomp. We durven stellen dat bij de meerderheid van onze top-projecten geothermie wordt geïntegreerd.

Alle elementen komen samen

De wisselwerking tussen de rechtlijnige architectuur en het strakke interieur met classicistische elementen zorgt voor een verrassend warm geheel.

Historische elementen zoals statige moulures, paneeldeuren met gouden klinken en lederen wandbekleding. Het is niet moeilijk om lyrisch te worden over de troeven van dit monumentale project. Geflankeerd door de mooiste kerk van Brugge, pal in het centrum, is dit project ongetwijfeld zeldzaam te noemen. Met acht ruime, luxueuze appartementen en twee eengezinswoningen, private buitenruimtes en een binnentuin die baadt in het groen.

Huis van Hamme - Dubois Control

Meer informatie over dit project vind je op www.huisvanhamme.be.