Domotica is geëvolueerd naar KNX is de wereldwijde open standaard voor “Woon- en bedrijfsautomatisering”. Het is daardoor de norm geworden voor voor een moderne elektrische installatie die beantwoordt aan de huidige eisen van een comfortabele, energiezuinige en veilige leef- en woonomgeving.

Met KNX kiest u voor een multi-supplier platform waar meer dan 370 leveranciers producten voor ontwikkelen.  KNX heeft dan ook een veelvoud aan mogelijkheden vergeleken met andere platformen en geeft u de volledige onafhankelijkheid om te kiezen voor de leveranciers en producten die u het best vindt.

Omdat KNX een open standaard is, zorgt het ook voor een meerwaarde op uw gebouw – ondersteuning en de beschikbaarheid van de nieuwste evoluties zijn immers altijd gegarandeerd!

KNX is als Internationale Standaard (ISO/IEC 14543-3) , als Europese Standaard (CENELEC EN 50090 and CEN EN 13321-1) en als Chinese Standeard (GB/T 20965) erkent. Met KNX is de toekomst dus verzekerd. KNX producten van verschillende fabrikanten kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden – dit probleemloos samenwerken en de naadloze integreerbaarheid worden d.m.v. het KNX handelsmerk gegaradeerd. Dit is waarom KNX wereldwijd de enige open standaard voor alle toepassingen van huis- en gebouwenautomatisering is.

Contact