Dubois Control is uw partner om een sterk gebouw neer te zetten.
Dubois Control - Menen

Dubois Control werd in 1975 door Sylvère Dubois opgericht als een algemeen elektrisch bedrijf. Zijn zoon Alain nam in 1989 de fakkel over en zorgde voor een groeiscenario gebaseerd op hoogstaande kwalitatieve dienstverlening. Hij bouwde de ‘HVAC’ en domotica afdeling uit. Dubois werd één van de eerste superdealers van Daikin en bouwde expertise in airco en ventilatie uit.  Vervolgens werd ook de klassieke verwarming op gas toegevoegd om een compleet HVAC aanbod te kunnen aanreiken. Als pionier in de domotica bouwde Dubois Control ook een sterke reputatie uit in exclusieve villa projecten. Eind 2012 nam Erik Hellemans het bedrijf over. Hij maakte het HVAC aanbod compleet met sanitaire toestellen, maar bouwde vooral aan een geïntegreerde oplossing waarbij de verschillende technieken naadloos op elkaar afgestemd zijn.

We don’t add technology to your life. We simplify it.

Al decennialang biedt het team van Dubois Control met veel vakkennis en expertise oplossingen aan in commerciële en residentiële gebouwen. Verwarming, koeling, bevochtiging,… worden gecombineerd met een uitstekende service en kennis. Als klant heeft u bovendien slechts één aanspreekpunt die al uw vragen beantwoordt en zorgt voor een vlekkeloze integratie.

Daarnaast legt Dubois Control de focus op comfort en design op maat. We zorgen ervoor dat de integratie tussen de systemen in uw project klopt. En we zien erop toe dat het totaalpakket klopt in uw design.

Technische ruimte door Dubois Control

Van kantoor tot luxueuze villa leveren we onze projecten tijdig, volledig en aan de overeengekomen prijs op. Kwalitatieve en comfortabele installaties voor moderne kantoren en woningen zijn onze troeven.

Naargelang de wens van de bouwheer, ontwerpen we zelf een volledige installatie of volgen we het lastenboek van het studiebureau of de architect. Door onze dekking van alle technieken en ervaring met ‘leading edge’-technologie kunnen we ultra-moderne en naadloos geïntegreerde installaties opleveren.

Esthetiek en functionaliteit in harmonie.

Onze mensen. Dat is onze kracht.

Onze mensen vormen Dubois Control. Met ons eigen team zorgen we voor betrouwbare en moderne installaties bij onze klanten. Dat doen we door professioneel, betrokken en creatief te zijn. Elementen die centraal staan in ons werk die ons tot het team maken. We omringen ons met een ploeg dynamische en enthousiaste medewerkers met uiteenlopende ervaringen.

Door de jaren heen is Dubois Control erin geslaagd om te blijven groeien. Met een duidelijke visie voor ogen, door telkens opnieuw kwaliteitsvolle begeleiding op maat te bieden en steeds in wederzijds vertrouwen met de klant.

Zetten we samen een sterk gebouw neer? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Team Dubois Control 2018