Verse lucht in huis dankzij Dubois Control uit Lauwe

Verse lucht is de hoeksteen voor een gezond en leefbaar gebouw. Op basis van de nieuwste isolatienormen werken we het ventilatieplan grondig uit om een stille, discrete en energievriendelijke verluchting te bekomen. We werken nauw samen met uw schrijnwerker om zoveel als mogelijk de ventilatie onzichtbaar weg te werken.

Zo houden we rekening met de sturing, het energieverbruik, de locatie van het systeem en natuurlijk de kostprijs. Kortom: Dubois Control is uw partner voor zuivere en gezonde lucht.

Verse lucht in huis dankzij Dubois Control uit Lauwe
Ventilatie efficiënt, stil en onzichtbaar verwerkt in de woning
Gezonde lucht voor een leefbare woning
Minimum aan energieverbruik en installatiekost
Steeds volgens de EPB-voorschriften

EPB legt beter geïsoleerde woningen op. Deze moderne woningen beperken echter de natuurlijke ventilatie waardoor een goed uitgedachte ventilatie nodig is om een gezond binnenklimaat te behouden. Daarbij moet het ventilatie systeem ultra-stil en onzichtbaar in de achtergrond zijn werk doen.

Dubois Control garandeert u een prachtig eindresultaat dat 100% deel uitmaakt van uw design, eenvoudig te bedienen is en waarvan alle technologieën perfect op elkaar zijn afgestemd. Gaat er toch iets kapot? Dan staat ons eigen serviceteam 24/7 klaar.