Dubois Control zorgt voor een warme en comfortabele omgeving

Vloerverwarming is één van de meest populaire verwarmingstechnieken in België. De temperatuur is makkelijk te regelen en de warmteverdeling is erg aangenaam. Het is ook een onzichtbaar én een zuinige manier om te verwarmen.

Vloerverwarming verdeelt de warmte via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Aangezien vloerverwarming werkt met stralingswarmte verspreidt het stof zich minder snel. Voor mensen met bepaalde allergieën biedt dat heel wat voordelen.

Volgens een identiek principe is plafondkoeling aan een forse opmars bezig.  Koeling zonder de vervelende tocht en zonder de typisch roosters die het design van uw woning aantasten.

Geothermie Dubois Control
Aangename warmteverdeling
Onzichtbaar
Lage energiekost

Stralingswarmte uit de vloer is een zeer natuurlijk en comfortabele warmteafgifte.  Door de natuurlijke stijging van de warmte wordt deze ook gelijkmatig verspreid over de ruimte.

Stralingskoelte uit het plafond betekend een revolutie voor de koeling van woningen.  De natuurlijke straling van de koude geeft een frisse ruimte zonder tocht en zonder de nood aan roosters.

Vloerverwarming en plafondkoeling zitten verstopt onder de vloer of het plafond. Daardoor blijven de muren volledig beschikbaar voor kunst, kasten of ramen.

Dubois Control garandeert u een prachtig eindresultaat dat 100% deel uitmaakt van uw design, eenvoudig te bedienen is en waarvan alle technologieën perfect op elkaar zijn afgestemd. Gaat er toch iets kapot? Dan staat ons eigen serviceteam 24/7 klaar.