Dubois Control is uw partner in geothermie

Uw ondergrond gebruiken om uw woning te verwarmen en te koelen?  Geothermische warmtepompen zijn ideaal voor nieuwbouw of grote renovaties waar er voldoende grond is voor de plaatsing van horizontale captatienetten of verticale sondes die loodrecht in de grond geboord worden. Doordat de energie onder het aardoppervlak wordt gehaald, zijn geothermische warmtepompen zeer betrouwbaar. Ze worden niet beïnvloed door de buitentemperatuur en halen veel hogere rendementen dan de klassieke lucht/water of Lucht/lucht warmtepompen. De koude die je in de grond opbouwt in de winter kan je benutten om in de zomer je woning te koelen. De grondtemperatuur blijft dan ook op lange termijn stabiel, waardoor dit een ideale hernieuwbare bron van energie is.

Geothermie Dubois Control
Hoogste rendement onder de wamtepompen
Gratis koeling beschikbaar
Uiterst duurzame en betrouwbare warmtepompen
Geen lelijke buitenunits met grote ventilatoren nodig
Positieve impact op de waarde van uw woning

Geothermie is een volwaardig alternatief voor traditionele vormen van verwarming. Het is bovendien een milieuvriendelijk en energie-efficiënt systeem waarmee je aanzienlijk op je energiefactuur kan besparen. Onder invloed van de stijgende prijzen van olie en gas en de toenemende aandacht voor hernieuwbare energie, is geothermie aan een duidelijke opmars bezig. In België is dit de sterkst groeiende technologie door het hoge rendement, een positieve impact op de waarde van de woning en het gratis beschikbare koelvermogen.

Dubois Control garandeert u een prachtig eindresultaat dat 100% deel uitmaakt van uw design, eenvoudig te bedienen is en waarvan alle technologieën perfect op elkaar zijn afgestemd. Gaat er toch iets kapot? Dan staat ons eigen serviceteam 24/7 klaar.