Dubois Control zorgt voor een warme en comfortabele omgeving

De centrale verwarming op gas is een betrouwbare partner om u op een gezellige en energievriendelijke manier doorheen de winterdagen te helpen.

Of u nu kiest voor onzichtbare vloerverwarming of eerder geneigd bent om opvallende designradiatoren te kiezen, Dubois Control zorgt voor een feilloze installatie die warmte geeft waar en wanneer u het nodig heeft.

Met heel wat kennis in alternatieve verwarmingstechnologieën geven we ongekleurd advies zodat u steeds voor de beste oplossing gaat.

Dubois Control - Centrale verwarming - Sierradiator
Snel en efficiënt verwarmen
Minimum aan energieverbruik
Lage installatiekost

Vloerverwarming is de meest moderne methode om de huidige sterk geïsoleerde woning te verwarmen. Het onzichtbare aspect gecombineerd met een aangename temperatuur maakt van deze warmtebron een echte krachtpatser in zijn segment. Vloerverwarming werkt op lage temperatuur en installeren we dus in combinatie met een condensatieketel of een warmtepomp.

Convectoren zijn een ideale hulpverwarming om de temperatuur in een ruimte op korte termijn op te drijven. In vele gevallen maken ze ook gebruik van stille ventilatoren die de lucht door de lamellen duwen en zo de volledige ruimte verwarmen.

Ventilo’s zijn, zoals de convectoren, een ideale hulpverwarming om de temperatuur op korte termijn te verwarmen of te koelen. Ze worden veelal discreet weggewerkt in een vals plafond of achterin schrijnwerk zodat ze uw design niet verstoren.

De radiator blijft een zeer aangename en efficiënte vorm om de warmte te verdelen in de woning. Radiatoren zijn daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende maten en looks. Is een opvallende designradiator iets voor uw woning?

Dubois Control garandeert u een prachtig eindresultaat dat 100% deel uitmaakt van uw design, eenvoudig te bedienen is en waarvan alle technologieën perfect op elkaar zijn afgestemd. Gaat er toch iets kapot? Dan staat ons eigen serviceteam 24/7 klaar.