Dubois Control begeleidt u met 15 jaar ervaring door alle opties van de domotica

In de  moderne geautomatiseerde woning vraagt u een gewenst resultaat met een eenvoudige druk op de knop. Licht, warmte, muziek, beelden … laten zich vlot sturen.

Domotica is de laatste jaren uitgegroeid tot een betrouwbare en performante partner die comfort, energie, functionaliteit, veiligheid en beleving van uw woning integreert en eenvoudig laat sturen.

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Dubois Control uitzonderlijk veel know-how in huis. We begeleiden u door de jungle van opties en we leveren ultra-moderne systemen waar u kan op rekenen!

Dubois Control
Verhoog uw comfort met domotica
Naadloze integratie van alle systemen
Eenvoudig en overzichtelijk te sturen
Schakel met uw smartphone alle verlichting aan in huis, zet de verwarming alvast aan als u op het werk vertrekt en ontvang een notificatie als er thuis nog een raam openstaat

KNX is het gestandaardiseerde domotica protocol waar meer dan 300 leveranciers producten voor ontwikkelen. Extreem stabiel, uitzonderlijk veel mogelijkheden en voortdurend in beweging om de nieuwe mogelijkheden van de techniek te ondersteunen is het de beste lange termijn keuze voor uw woning.

Crestron is de meest innovatieve provider van domotica met een uitzonderlijke expertise in Audio – Visuele sturing en een perfecte integratie met KNX.  Dit merk laat ons toe de meest veeleisende vragen op te vangen en op een uiterst gebruiksvriendelijke manier te visualiseren.  Crestron is een Amerikaans merk en wereldleider in de domotica.

Bent u op zoek naar de Crestron-specialist? Dan bent u bij Dubois Control aan het juiste adres!

Dubois Control garandeert u een prachtig eindresultaat dat 100% deel uitmaakt van uw design, eenvoudig te bedienen is en waarvan alle technologieën perfect op elkaar zijn afgestemd. Gaat er toch iets kapot? Dan staat ons eigen serviceteam 24/7 klaar.