Dubois Control zorgt voor een warme en comfortabele omgeving

Verwarmen

De verwarming op warmtepomp of gasketel is  een betrouwbare partner om uw kantoor of winkelruimte op een comfortabele manier te verwarmen. Of u nu kiest voor onzichtbare vloerverwarming of eerder opvallende designradiatoren, voor ons is het belangrijk dat u en uw werknemers kunnen werken in een aangename temperatuur. Zowel gasgestookt als lucht/water warmtepompen leveren het nodige warm water.

De airco's van Dubois Control zorgen steeds voor een aangename temperatuur in huis

Koelen

Koeling wordt meer en meer onmisbaar in energie-efficiënte gebouwen. Onzichtbaar, tochtvrij en geruisloos zorgen de airco’s van Dubois Control voor een aangename temperatuur in alle omstandigheden. Dankzij de jarenlange know-how, de voortdurende bijscholing en de samenwerking met gerenommeerde leveranciers kunnen we in elk airco-concept uw meest specifieke wensen waarmaken.

Ook in bedrijven wordt meer en meer  vloerverwarming geplaatst. Het onzichtbare aspect gecombineerd met een aangename temperatuur maakt van deze warmtebron een echte krachtpatser in zijn segment. Vloerverwarming werkt op lage temperatuur en installeren we dus in combinatie met een condensatieketel of een warmtepomp.

Convectoren maken gebruik van enkele stille ventilatoren die de lucht door de lamellen duwen en zo de volledige ruimte verwarmen. We monteren ze zowel in de vloer, op de vloer als aan de wand en in de wand. Ze worden veelal gebruikt in aanvulling van een vloerverwarming of koeling om op korte termijn de temperatuur te kunnen aanpassen.

Daikin biedt innovatieve en kwaliteitsvolle klimaatbeheerssystemen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van residentiële, commerciële en industriële klanten. Het bedrijf vervult een pioniersrol op het vlak van productontwikkeling en is gekend voor de ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid van haar geïntegreerde systemen.

Dubois Control is sinds jaar en dag Superdealer van alle Daikin-producten. We installeren de systemen moeiteloos in uw woning dankzij onze jarenlange expertise.

Dubois Control garandeert u een prachtig eindresultaat dat 100% deel uitmaakt van uw design, eenvoudig te bedienen is en waarvan alle technologieën perfect op elkaar zijn afgestemd. Gaat er toch iets kapot? Dan staat ons eigen serviceteam 24/7 klaar.