Connectiviteit is onmisbaar geworden in een modern kantoor. Reken op de expertise van Dubois Control!

‘Data’ en ‘connectivity’ vormen een onmisbare hoeksteen in moderne ondernemingen. Een betrouwbaar performant netwerk is een belangrijke troef voor een efficiënte en kostenbewuste onderneming.

Het datanetwerk is dan ook een vaste post geworden bij elk installatieproject dat Dubois Control uitvoert. Cat 5, Cat 6 of Fiber netwerken worden volgens specificaties getrokken en overzichtelijk samengebracht in centrale patchkasten.

Connectiviteit is onmisbaar geworden in een modern kantoor. Reken op de expertise van Dubois Control!
24/7 geconnecteerd
Betrouwbare en energiezuinige koeling
Datanetwerk op maat van uw onderneming

Een performant en veilig netwerk zorgt voor een hogere productiviteit en continuïteit binnen uw bedrijf. Zowel bezoekers als eigen werknemers verwachten een draadloze verbinding. Net daarom werkt Dubois Control een voorstel uit op maat.

Technische koeling is geen job van 9 tot 5. Datacenters en serverruimtes vereisen een continue klimaatregeling in alle omstandigheden. Onze systemen zijn ontworpen voor een maximale inzetbaarheid in verschillende omstandigheden, met temperaturen van -15°C tot 50°C.

Dubois Control garandeert u een prachtig eindresultaat dat 100% deel uitmaakt van uw design, eenvoudig te bedienen is en waarvan alle technologieën perfect op elkaar zijn afgestemd. Gaat er toch iets kapot? Dan staat ons eigen serviceteam 24/7 klaar.