Dubois Control is uw partner om een sterk gebouw neer te zetten

Building automation stemt alle technische onderdelen van uw gebouw perfect op elkaar af. De werkomgeving wordt geoptimaliseerd en het energieverbruik beperkt. Ook vanop afstand kan u zonder probleem een oogje in het zeil houden.

Het laatste decennium hebben de systemen een serieuze upgrade gekregen en zijn ze uitgegroeid tot een echte must voor elke moderne onderneming.

Dubois Control is uw partner om een sterk gebouw neer te zetten
Één centraal punt voor het hele gebouw
Vanop afstand beschikbaar
Beperkte installatiekost

Crestron is de meest toonaangevende provider van domotica platformen in bedrijfsomgevingen. Met bijzonder krachtige toepassingen voor audio-visuele sturing en verdeling brengt Crestron een hele rits aan mogelijkheden om uw vergaderzalen te moderniseren.

Bent u op zoek naar de Crestron-specialist? Dan bent u bij Dubois Control aan het juiste adres!

Het Gira KNX-systeem is een gestandaardiseerde oplossing voor de  aansturing van de gebouwentechniek. Het uitgebreide gamma van apparaten en functies die conform de KNX-standaard werken, resulteert in bijna onbeperkte mogelijkheden om comfort, functionaliteit, veiligheid en lagere energiekosten op het werk te verbeteren.

Dubois Control garandeert u een prachtig eindresultaat dat 100% deel uitmaakt van uw design, eenvoudig te bedienen is en waarvan alle technologieën perfect op elkaar zijn afgestemd. Gaat er toch iets kapot? Dan staat ons eigen serviceteam 24/7 klaar.